Veiligheidsadviesbureau Van Doesburg is opgericht begin 2018, door Gerben van Doesburg. Na een aantal jaar in dienst te zijn geweest van een gemeente wilde hij weer ondernemen. Zijn vingers jeukten om voor klanten op zoek te gaan naar de beste oplossing.

Gerben heeft ruime ervaring opgedaan binnen de overheidssector en weet daarom wat er allemaal speelt. Deze ervaring gebruikt hij om zijn klanten op maat te kunnen bedienen. De laatste jaren neemt de ondermijnende criminaliteit steeds meer toe, wat meer en meer vraagt van de overheid, met name op het gebied van samenwerking. Daar waar het strafrecht tekort schiet is steeds vaker het bestuursrecht aan zet. Zo wordt het bestuurlijk instrumentarium van een burgemeester al langere tijd meer en meer uitgebreid. Overheidsinstanties komen door de toenemende verharding en door de toenemende ondermijnende criminaliteit steeds meer onder druk te staan. Zowel inhoudelijk als qua capaciteit heeft de overheid regelmatiger externe expertise nodig. Door de achtergrond van Gerben van Doesburg kan Veiligheidsadviesbureau Van Doesburg met u mee denken en komen tot oplossingen. Maatwerk dus.

Missie
Veiligheidsaviesbureau Van Doesburg wil niets liever dan klanten die tevreden zijn. Maatwerk leveren is daarom de missie. Pas als u tevreden bent, dan is Veiligheidsadviesbureau Van Doesburg tevreden.

Visie
Goed ondernemerschap betekent dat klanten op je kunnen bouwen en je kunnen vertrouwen. Dat staat centraal voor Veiligheidsadviesbureau Van Doesburg. De klant weet altijd waar hij aan toe is, wat er wel en niet mogelijk is en wat de kosten zijn. Hoe? Door transparant te zijn, door eerlijk te zijn en door te communiceren. Daarom staan de tarieven op de website vermeld. Betrouwbaarheid en vertrouwen zijn de kernwaarden waarop de visie van Veiligheidsadviesbureau Van Doesburg gestoeld is.

×

Direct contact

Gesprek op WhatsApp?: Klik hieronder:

× App