Medewerker Veiligheid (8 uur per week)

Voor een kleinere gemeente in het midden van het land is Veiligheidsadviesbureau Van Doesburg op zoek naar een interne medewerker veiligheid.

De opdrachtgever is ambitieus en zoekt enthousiaste mensen die bijdragen aan een transparante gemeente en hun nek durven uitsteken voor inwoners en de organisatie. De organisatie heeft ruim 150 medewerkers in dienst en is groot genoeg voor uitdagend werk, maar juist weer klein genoeg voor korte lijnen met het bestuur en management. Elke dag is anders en werken bij deze gemeente betekent veel eigen verantwoordelijkheid en ruimte om zaken zelf te regelen.

De organisatie is flink in beweging. De focus van de gemeente is gericht op het centraal stellen van de klant en het verder ontwikkelen van de organisatie en de dienstverlening. Regelmatig is deze gemeente op zoek naar enthousiaste en talentvolle medewerkers die zich herkennen in onze kernwaarden: lef, samenwerken, klantgericht, transparant, betrouwbaar en flexibel. De organisatie van de gemeente Baarn kent een programmastructuur, bestaande uit vier domeinen: Dienstverlening, Sociaal Domein, Fysiek Domein en Ondersteunend domein.

Als medewerker Interne Veiligheid weet je van aanpakken, je bent gericht op samenwerking en kan goed functioneren in een team. Je bent politiek sensitief en kan goed omgaan met alle niveaus binnen de gemeentelijke organisatie. Je hebt een klantvriendelijke en dienstverlenende instelling, kan snel schakelen en je kijkt verder dan je eigen vakgebied. Je bent analytisch ingesteld, je kunt helder formuleren en weet duidelijk de mogelijkheden en onmogelijkheden over te brengen. Je werkt resultaatgericht en neemt indien nodig besluiten. Ook onder druk ben je in staat effectief te blijven functioneren en je weet in een dynamische omgeving het overzicht te behouden. Tot de taken behoren:

 • advisering over vraagstukken in relatie tot de RI&E, ARBO en interne veiligheid;
 • bestuurlijke advisering van een interne visie op interne veiligheid;
 • coördinatie van BHV, Gemeentelijke IncidentenRegistratie, Agressie Interventie Team en EHBO;
 • coördinatie van een periodiek overleg in relatie tot interne veiligheid en de RI&E;
 • actualiseren ontruimingsplan;
 • medewerkers coachen in het toepassen van protocollen.

Vereisten
1. Aantoonbare werkervaring bij een gemeentelijke overheid als medewerker ARBO / RI&E en / of interne veiligheid;
2. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau;
3. Een afgeronde hbo opleiding in de richting van ARBO / RI&E en / of (interne) veiligheid;
4. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als medewerker interne veiligheid;
5. Aantoonbare werkervaring met de advisering over en uitvoering van BHV, ARBO en Ri&E;
6. Uiterlijk beschikbaar per 4 januari 2021.

Verder beschik je over de volgende competenties

 • Je bent collegiaal en enthousiast en je hebt een klant- en servicegerichte instelling;
 • Je werkt efficiënt;
 • Je bent tactvol, assertief en je bent representatief;
 • Je bent flexibel inzetbaar;
 • Je bezit goede contactuele eigenschappen;
 • je hebt kennis van en ervaring in het adviseren van het bestuur / burgemeester.

Bovenstaande klus betreft een opdracht voor 8 uur per week voor 4 maanden met kans op verlenging. De opdracht kan zowel op projectbasis ingevuld worden als door een zzp-er. Heb je interesse? Reageer dan uiterlijk voor woensdag 16 december 2021 met je CV en motivatie. Dit kan per mail ( info@vandoesburgveiligheid.nl) t.a.v. dhr. G. van Doesburg.

×

Direct contact

Gesprek op WhatsApp?: Klik hieronder:

× App